واریس بیضه چیست؟
واریکوسل اتساع و پیچ خوردگی غیر طبیعی شبکه وریدی ( سیاهرگی ) بالای بیضهها است. شیوع آن زیر 10سال نادر است ولی در بالغین جوان 15% و در مردان نابارور 20 تا 40% میباشد. در کسانی که با ناباروری ثانویه مراجعه مینمایند یعنی قبلا بچه دار شدهاند شیوع آن به 70% میرسد. 90% موارد طرف چپ و در 10% موارد دو طرفه است علت این پدیده طولانی تر بودن ورید تخلیه کننده خون بیضه چپ به ورید کلیوی و همچنین زاویه عمودی تر آن نسبت به سمت راست میباشد. با مطالعه ادامه مطلب از نحوه انجام، روشها، عوارض و هر آنچه مربوط به انجام جراحی واریکوسل است مطلع شوید.
واریکوسل شایعترین علت قابل اصلاح ناباروری در مردان است. علت ایجاد آن اختلال در تخلیه وریدی یا نارسایی دریچههای وریدی بیضه است. نظریههای گوناگونی در مورد مکانیسم آسیب بیضهها وجود دارد که مهمترین آنها عبارتند از:
- افزایش دمای بیضهها یا کاهش جریان خون و اکسیژن رسانی یا انتقال مواد و متابولیتهای کلیهها و غدد فوق کلیه به بیضه و یا ترکیبی از اینها.
- واریکوسل میتواند باعث کاهش رشد بیضه و در نهایت کوچک شدن بیضه گردد. همچنین با اثر بر اسپرمها باعث کاهش حرکت و تعداد آنها و تغییر مورفولوژی (شکل ظاهری) در آنها خواهد شد. واریکوسل به طور مستقیم اثری بر توانایی جنسی یا ایجاد انزال زودرس ندارد.
- در بیماری که با ناباروری و واریکوسل مراجعه مینماید علاوه بر معاینه و شرح حال، باید حداقل دو یا سه آزمایش منی برای تصمیم گیری وجود داشته باشد. با توجه به حساسیت آزمایش باید در آزمایشگاهی انجام گردد که به طور تخصصی این آزمایش را انجام میدهند.
معاینه باید با دست و ابتدا در حالت ایستاده و سپس در حالت خوابیده انجام گیرد تا مشخص شود آیا با دراز کشیدن واریکوسل کاهش چشمگیر پیدا می کند یا نه که اگر نکرد سونوگرافی شکم و لگن برای بررسی بیشتر انجام شود. در زمان معاینه ممکن است وریدها مانند واریس پا قابل مشاهده باشند یا مانند کیسه پر از کرم قابل لمس باشند یا با زور زدن قابل لمس شوند که این معیارها بیانگر شدت واریکوسل میباشد.
در تشخیص واریکوسل معاینه بالینی حرف اول و آخر را میزند و سونوگرافی برای مواردی به کار میرود که معاینه مشکل باشد مانند بیماران بسیار چاق یا موارد خفیف. البته از سونوگرافی داپلر یا رنگی میتوان برای تایید عود ( برگشت خون به سمت بیضهها) پس از عمل کمک گرفت.
درجه بندی واریکوسل
- گرید 3 : وریدها در حالت ایستاده قابل مشاهدهاند
- گرید 2 : وریدها در حالت ایستاده قابل لمس میباشند
- گرید 1 : وریدها هنگام زور زدن قابل لمس میباشند
- واریکوسل ساب کلینیکال: که با معاینه قابل لمس نیستند ولی با سونوگرافی تشخیص داده میشود.
در چه مواردی واریکوسل نیاز به درمان دارد؟
در ابتدا با توجه به اینکه بسیاری از بیماران در زمانی که تشخیص واریکوسل برای آنها گذاشته میشود نگران و مضطرب میشوند باید خاطر نشان کنم که واریکوسل یک بیماری خوش خیم است اما درمان دارویی ندارد و تنها روش درمان آن جراحی است که در ادامه توضیح داده خواهد شد.
تصمیم گیری برای عمل بستگی به فاکتورهای گوناگونی مانند شدت واریکوسل و سن بیمار و وضعیت باروری (تاهل و داشتن یا نداشتن فرزند) دارد. در مواردی که بیمار واریکوسل گرید دو یا سه داشته باشد و با ناباروری مراجعه نموده باشد نیاز به عمل جراحی واریکوسلکتومی دارد. اگر واریکوسل با اختلال در آزمایش منی همراه باشد باز هم نیاز به عمل دارد (همان طور که گفته شد باید حداقل دو یا سه آزمایش منی برای تصمیم گیری وجود داشته باشد).
در برخی رفرنسها اگرمرد جوانی با واریکوسل قابل مشاهده یا قابل لمس (درجه سه یا دو) مراجعه نماید و فعلا قصد بچه دارشدن هم نداشته باشد برای پیشگیری از اثرات نامطلوب آن بر باروری توصیه به عمل میشود. درمورد جراحی واریکوسل های بسیار خفیف یا ساب کلینیکال اختلاف نظرهای بسیاری وجود دارد اما ما توصیه به عمل نکرده و فقط آنها را پیگیری میکنیم.
درمان واریکوسل
- همان طور که گفته شد واریکوسل درمان دارویی ندارد و تنها روش درمان آن جراحی است. روشهای درمان آن یا با روشهایی با برش جراحی است یا با روش آمبولیزاسیون (فرستادن لخته) از طریق پوست
- روش استاندارد طلایی جراحی واریکوسل روش اینگوینال میکروسکوپیک میباشد که با برش کوچک پایین شکم نزدیک خارج ریشه آلت و بالای بیضه و با کمک میکروسکوپ انجام میشود. مزیت این روش حفظ شریان (سرخرگ) و عروق لنفاوی و عصب میباشد و میزان عود نیز کمتر است (حدود1تا2%).
- روش جراحی اینگوینال که تقریبا مانند روش اول است اما بدون میکروسکوپ انجام میشود و بنابراین عوارض آن بیشتر است (عود9تا16% و هیدروسل 3 تا 39%).
- روش جراحی رتروپریتوان که با برشی بالاتر از روش قبلی انجام میشود. عود 11تا15% و هیدروسل 7% ممکن است ایجاد گردد.
- روش جراحی با لاپاروسکوپ که با ایجاد حدود سه سوراخ در شکم و فرستادن گاز به داخل شکم برای ایجاد فضای کافی برای کار انجام میشود. اما در این روش احتمال آسیب عروق بزرگ یا رودهها، مثانه و... هر چند غیر معمول، ولی وجود دارد. هیدروسل 5تا 8% و عود کمتر از 2% است و احتمال آسیب شریان نیز وجود دارد.
- روش آمبولیزاسیون از راه پوست که از راه وریدهای کنار ران به صورت موضعی لخته خون خود بیمار یا کویل یا مواد سنتتیک و مصنوعی دیگر به داخل وریدها فرستاده میشوند. این روش نیاز به متخصص رادیولوژی ماهر در این زمینه و تجهیزات پیشرفته دارد. عود 4 تا11% دارد. این روش در مواردی که بیش از دو بار واریکوسل عود کرده باشد توصیه میشود.
مراقبت پیش و پس از عمل
- پس از تصمیم گیری برای عمل و انجام آزمایشات روتین خون و بررسی اسپرم موهای ناحیه عمل شب قبل یا صبح عمل تراشیده میشوند. ازساعت 12 شب قبل از عمل بیمار دیگر چیزی نمیخورد. عمل با بیهوشی عمومی یا بیحسی از کمر(نخاعی) بسته به شرایط بیمار و صلاحدید متخصص بیهوشی انجام میگردد. مدت زمان عمل بستگی به فاکتورهای گوناگون دارد و متوسط 30 تا 40 دقیقه میباشد.
- بیمار همان روز یا فردا صبح مرخص میشود و به مدت حداقل 7 تا 14 روز استراحت پزشکی خواهد داشت. بهتر است نزدیکی از روز هفتم به بعد انجام شود.
عوارض
عوارض کوتاه مدت پس از عمل شامل: درد یا عفونت زخم یا خونریزی یا خونمردگی اطراف ناحیه عمل و ... میباشد. در برخی موارد ممکن است درد خفیفی برای مدتی باقی بماند یا بیحسی اطراف ناحیه عمل یا پوست کیسه بیضه ایجاد شود.
عوارض بلندمدت:
- عود واریکوسل
- هیدروسل (جمع شدن مایع اطراف بیضه)
- کوچک شدن بیضه (کمتر از 1%).
پیگیری
حدود 3 تا 4 ماه پس از عمل اولین آزمایش اسپرم انجام میشود و پس از آن با همین فاصله تا یک سال یا تا زمان بارداری همسر آزمایش انجام خواهد شد. میزان بارداری پس از عمل در مطالعات مختلف بین 30 تا 60% گزارش شده است. اگر زوج پس از درمان همچنان نابارور باشند توصیه به انجام روشهای کمک باروری میشود.
واریس بیضه که در اصطلاح پزشکی به آن واریکوسل نیز گفته میشود یکی از اختلالات شایعی است که برخی از مردان در سیستم تناسلی خود با آن روبرو میشوند. در این بیماری، وریدهایی که در کیسه بیضه هستند گشاد میشوند و مشکلات فراوانی با خود به همراه میآورند. پس از آن بیمار دچار درد و احساس سنگینی میشود. حتی ممکن است توان باروری خود را از دست بدهد. این بیماری معمولاً در سنین بلوغ و برای بیضه چپ رخ میدهد. در صورتی که این بیماری به موقع درمان نشود، ممکن است مشکلات جدی در قدرت باروری آقایان به وجود آورد. ما در این مقاله قصد داریم در مورد علل، علائم، روشهای تشخیص و درمان واریس بیضه اطلاعاتی را با شما در میان بگذاریم؛ پس با ما همراه باشید.
واریس بیضه چیست؟
بیضهها در یک کیسه پوستی قرار دارند؛ در این کیسه علاوه بر بیضه، سرخرگها و سیاهرگهایی وجود دارند که مسئول خونرسانی به غدد تناسلی هستند. در صورتی که برای عملکرد یکی از سیاهرگهای کیسه بیضه اختلالی به وجود آید، فرد با بیماری واریس بیضه روبرو میشود. این بیماری در میان آقایان شایع است و در صورتی که به موقع درمان نشود، ممکن است عواقبی مانند ناباروری با خود به همراه داشته باشد. طی این بیماری میزان و کیفیت تولید اسپرم کاهش پیدا میکند. بیضهها کوچک میشوند و فرد به آرامی قدرت باروری خود را از دست میدهد.
انواع مختلف واریس بیضه
واریس بیضه دارای انواع مختلفی است؛ پزشکان قبل از آن که شروع به درمان این بیماری کنند، ابتدا باید نوع آن را تشخیص دهند. در ادامه مطلب، انواع مختلف واریس بیضه را با شما در میان میگذاریم:
1. واریض بیضه کودکان: واریس بیضه معمولاً در دوران بلوغ رخ میدهد؛ اما برخی از افراد ممکن است در سنین قبل از بلوغ هم با آن روبرو شوند.
2. واریس بیضه خفیف یا گرید 1: این بیماری خفیف است و علامت خاصی ندارد و پزشکان با بررسیهای تخصصی میتوانند به وجود آن پی ببرند.
3. واریس بیضه گرید 2: در این بیماری، نمیتوان تورم رگها را به وضوح مشاهده کرد؛ اما با لمس، امکان تشخیص آن وجود دارد.
4. واریس بیضه سمت چپ: معمولاً 85 درصد از موارد واریس بیضه، در سمت چپ رخ میدهند و بسیار شایع هستند.
5. واریس بیضه سمت راست: طی این بیماری، بیضه سمت راست درگیر می شود. گاهی این بیماری بیانگر انسداد رگهای شکمی است.
علت اصلی واریس بیضه
هنوز علت اصلی واریس بیضه مشخص نیست؛ اما پارامترهایی وجود دارند که تاکنون در تحقیقات و بررسیهای پزشکی، به عنوان علت اصلی واریس بیضه بیان شدهاند و این علل عبارتند از:
گاهی اوقات تفاوتهای آناتومیکی در وریدهای سمت چپ، سبب ایجاد واریس بیضه میشوند.
در برخی از موارد، فاکتورهای ژنتیکی سبب ضعف دیوارهای وریدی و عملکرد نادرست دریچهها میشوند.
در صورتی که برای دریچههای وریدی مشکلی به وجود آید، خون برگشت کرده و در رگها جمع میشود.
زمانی که انسدادی در وریدهای بزرگتر به وجود آید، فشار خون در رگهای بیضه بیشتر شده و این بیماری را به وجود میآورد.
علائم شایع واریس بیضه
بسیاری از بیماران، بدون هیچ علامت و نشانهای به این بیماری دچار میشوند. با گذشت زمان و پیشرفت این بیماری، به آرامی علائم و نشانههای آن ظاهر میشوند. از جمله این علائم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کاهش تعداد اسپرمها
احساس سنگینی در بیضه
درد و گرفتگی در پوست بیضه
بزرگ یا سنگین شدن یکی از بیضهها
درد بیضه که با گرم شدن هوا، بدتر میشود.
درد بیضه که با فعالیتهای سنگین، تشدید میشود.
عوامل خطر واریس بیضه
پارامترهایی وجود دارند که به عنوان عوامل خطر واریس بیضه مطرح شدهاند. در ادامه مطلب این عوامل را با همدیگر مرور میکنیم تا اطلاعات و آگاهی شما در مورد این بیماری افزایش پیدا کند:
ژنتیک: کسانی که سابقه خانوادگی ابتلا به واریس بیضه دارند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.
عدم تحرک: کسانی که در طول روز تحرک کمی دارند و ورزش نمیکنند، ممکن است به این بیماری دچار شوند.
تغذیه نامناسب: آقایانی که به تغذیه خود اهمیت نمیدهند، سیستم گردش خون ضعیفی دارند و در معرض واریس بیضه هستند.
سیگار و الکل: مصرف سیگار و الکل، باعث آسیب به رگها شده و خطر بیماری واریکوسل را افزایش میدهد.
آسیب به بیضه: در صورتی که بیضهها به هر دلیلی آسیب ببینند، ممکن است فرد با خطر بیماری واریس بیضه مواجه شود.
سرطان کلیه: برخی از تومورهای کلیه، سبب ایجاد فشار بر روی رگها شده و زمینه را برای واریس بیضه فراهم میکنند.
تنگی مجرا: اگر مجرایی که خون را از بیضهها خارج میکند تنگ شود، باعث ایجاد مشکلاتی مانند واریس بیضه میشود.
تاثیر واریس بیضه بر باروری
بررسیها نشان میدهند که واریس بیضه، بر روی قدرت باروری مردان تاثیرات ناخوشایندی دارد. احتمال ناباروری مردانی که به بیماری واریس بیضه مبتلا هستند، بیشتر از مردانی است که مشکلی در این زمینه ندارند. زمانی که خون در کیسه بیضه جمع میشود، دمای آن بالا رفته و این موضوع سبب کاهش کیفیت و تعداد اسپرمها میشود. این موضوع در نهایت باعث از بین رفتن قدرت باروری آقایان میشود.
روشهای تشخیص واریس بیضه
اولین قدم برای تشخیص واریس بیضه، معاینه فیزیکی توسط پزشک متخصص است. طی این معاینه مواردی ماننند بزرگ شدن رگهای بیضه یا تغییر اندازه یکی از بیضهها مشخص میشود. البته به غیر از معاینه فیزیکی، سونوگرافی نیز یکی از روشهای تشخیص این بیماری به شمار میرود. در صورتی که پزشک نتواند در معاینه فیزیکی به تشخیص کامل برسد، برای بیمار خود سونوگرافی را در نظر میگیرد. طی این روش با استفاده از امواج صوتی با فرکانس بالا، میتوان تصاویر دقیقی از بیضهها را مشاهده کرد.
روشهای درمان واریس بیضه
خوشبختانه روشهای بسیار زیادی برای درمان واریس بیضه وجود دارند. پزشکان در ابتدا سعی میکنند این بیماری را با روشهای غیر جراحی درمان کنند. در صورتی که این درمانها موثر واقع نشوند، آن زمان به سراغ روشهای جراحی میروند. در ادامه مطلب به صورت خلاصه روشهای غیر جراحی و جراحی برای درمان واریس بیضه را با شما در میان میگذاریم:
درمانهای غیر جراحی واریس بیضه:
پزشکان به بیماران خود توصیه میکنند از پوشیدن لباسهای تنگ خودداری کنند.
در صورتی که بیضه دچار درد و تورم شده باشد، قرار دادن کمپرس سرد بر روی آن میتواند به کاهش درد و تورم آن کمک کند.
بیماران باید استراحت کنند و از انجام فعالیتهای سنگین ورزشی خودداری کنند.
گاهی اوقات لازم است از داروهایی برای درمان واریس بیضه که توسط پزشک متخصص تجویز میشوند استفاده کنند.
درمانهای جراحی واریس بیضه:
یکی از رایجترین روشهای درمان واریس بیضه، عمل واریکوسلکتومی میکروسکوپی است. طی این عمل برش کوچکی در قسمت پایین کشاله ران ایجاد میشود. سپس با استفاده از یک میکروسکوپ قدرتمند، وریدهای آسیب دیده شناسایی و سپس مسدود میشوند.
دومین شیوه درمان این بیماری، واریکوسلکتومی لاپاروسکوپی است. این عمل از طریق شکم بیمار انجام میشود. به این صورت که دوربین فیلمبرداری و ابزارهای جراحی از طریق برشهایی که بر روی شکم ایجاد شدهاند، به بیضه میرسند. با این ابزارها میتوان رگهای آسیب دیده را مشاهده و آنها را درمان کرد.
مراقبتهای لازم بعد از درمان واریس بیضه
پس از آن که عمل جراحی واریس بیضه انجام شد، باید دوران نقاهت را سپری کنید. در این دوران به خوبی از خود مراقبت کنید و به تمام دستورالعملهای پزشک متخصص توجه کنید. برخی از مهمترین مراقبتها پس از درمان واریس بیضه عبارتند از:
تمام داروهایی که پزشک برای شما تجویز کرده است را سر ساعت مصرف کنید.
به مدت 2 هفته از انجام ورزشها و فعالیتهای سنگین خودداری کنید.
چند روز پس از عمل واریس بیضه را به استراحت سپری کنید.
برای آن که دوباره رابطه جنسی خود را شروع کنید، حتماً از پزشک خود سوال کنید.
تا 2 هفته، شورتهای محافظی که در داروخانهها ارائه میشوند را بپوشید.
پیشگیری از بروز واریس بیضه
برای آن که از بیماری واریس بیضه در امان بمانید، باید به نکات و پارامترهای مهمی توجه کنید. رعایت این دستورالعملهای ساده، شما را از قرار گرفتن در معرض این بیماری در امان نگه میدارد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا این نکات پیشگیرانه را با شما در میان بگذاریم:
1. سعی کنید به صورت منظم ورزش کنید تا جریان خون در رگها بهبود پیدا کند.
2. لباس زیر مناسب بپوشید؛ پوشیدن لباسهای زیر تنگ باعث آسیب دیدن بیضهها و رگهای آنها میشود.
3. از نشستن و ایستادن به مدت طولانی، خودداری کنید.
4. اگر دچار اضافه وزن و چاقی هستید، سعی کنید ورن خود را با یک رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم کاهش دهید.
5. از مصرف سیگار اجتناب کنید؛ چرا که سیگار باعث ایجاد اختلال در جریان خون میشود.
6. همواره بهداشت ناحیه تناسلی را حفظ کنید.
سوالات متداول
آیا واریس بیضه میتواند بدون علائم باشد و تشخیص آن به تأخیر بیفتد؟
بله؛ واریس بیضه میتواند بدون هیچ علائمی به وجود آید و این موضوع تشخیص آن را به تاخیر میاندازد. به همین سبب برخی از افراد تا زمانی که علائم آن را مشاهده نکنند و یا با مشکلات باروری مواجه نشوند، به وجود این بیماری پی نمیبرند.
آیا پس از جراحی واریس بیضه، امکان بازگشت بیماری وجود دارد؟
در برخی از موارد، ممکن است پس از جراحی واریس بیضه، شاهد برگشت این بیماری باشیم؛ هر چند این احتمال بسیار کم است.
آیا ورزش و فعالیتهای جسمانی شدید میتواند وضعیت واریس بیضه را بدتر کند؟
بله؛ افرادی که با واریس بیضه مواجه هستند، نباید ورزش و فعالیتهای سنگین ورزشی انجام دهند.
آیا سن یا سبک زندگی فرد میتواند بر بروز واریس بیضه تأثیرگذار باشد؟
بله؛ سن و سبک زندگی فرد، می تواند بر روی بروز بیماری واریس بیضه موثر باشد. افرادی که سبک زندگی کم تحرکی دارند و یا شغل آنها به صورتی است که دائم در حالت نشسته هستند، بیش از دیگران در معرض این بیماری قرار دارند.
آیا واریس بیضه میتواند خطر ابتلا به سایر مشکلات جدی مانند سرطان بیضه را افزایش دهد؟
واریس بیضه به صورت مستقیم سبب ابتلای فرد به سرطان بیضه نمی شود؛ اما ممکن است برای فرد مشکلاتی مانند ناباروری ایجاد کند.
نتیجهگیری
در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که واریس بیضه، یکی از مشکلات شایع و پیچیدهای است که برای سیستم تناسلی برخی از مردان رخ میدهد. این بیماری میتواند بر روی سلامت عمومی و قدرت باروری مردان تاثیر داشته باشد. زمانی که وریدهای بیضه گشاد میشوند، بیمار با علائمی مانند درد، سنگینی و مشکلات باروری مواجه میشود. اگر این بیماری به موقع تشخیص داده شود، بدون شک درمان آن آسانتر است. در صورتی که هر علامتی از واریس بیضه دارید، به سرعت به پزشک مراجعه کنید. شما میتوانید با پیگیریهای پزشکی، کیفیت زندگی خود را افزایش دهید و سلامت جسم و قدرت باروری خود را حفظ کنید.
آدرس مطب : اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم
تلفن : 35548081 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
درمان واریکوسل با جراحی میکروسکوپیک در اصفهان
تاریخ انتشار : 1399-04-19تاریخ بروز رسانی : 1403-08-08 -
جراحی واریکوسل
تاریخ انتشار : 1399-03-20تاریخ بروز رسانی : 1403-05-22 -
واریکوسل دوطرفه چیست و چگونه بر باروری تأثیر می گذارد؟
تاریخ انتشار : 1392-05-17تاریخ بروز رسانی : 1403-06-25 -
جراحی میکروسکوپیک واریکوسل
تاریخ انتشار : 1399-02-04تاریخ بروز رسانی : 1403-05-22 -
عوارض واریکوسل
تاریخ انتشار : 1399-08-24تاریخ بروز رسانی : 1403-05-22
نظرات کاربران درباره این مطلب :بهروز [ 1402-02-19 ]
سلام آقای دکتر. ممنون بابت اطلاعاتتون. بسیار عالی بود. ب جواب همه ی سوالاتم رسیدم
سیدامیرحسین موسوی [ 1400-09-08 ]
سلام وقت بخیر من پنج ماهی هست که ازدواج کردم وبچه دارنشدم تا این مراجعه کردم به دکتروگفت که واریکوسل داری و دارو برام تجویز کردوگفت سه ماه بعدبیا تادوباره آزمایش اسپرم انجام بدی لطفامنو کمک وراهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه
غلامحسین غلامحسینی [ 1400-09-03 ]
سلام وقتی که کار سخت یا وسیله سنگین بر می دارم چند روزی سمت چپ شکم و بیضه ها درد دارد قرص مسکن چی مصرف کنم و با سونوگرافی گفتند واریسم دارد
مهدی مقیمی [ 1400-05-30 ]
سلام آقای دکتر مرسی واقعا مطالب کامل وخیلی آموزنده هستش که همه مراقب خودشون باشندکه انشاا۰۰۰ دچارچنین بیماریهای نشوندممنونم ازتون آقای دکتر
یاسمن [ 1399-06-19 ]
سلام خدمت آقای دکتر،،،شوهرمن متاسفانه واریکوسل دوطرفه داشت که دو سال پیش مورد عمل جراحی قرار گرفت ولی متاسفانه هنوز بچه دار نشدع ایم،،،امکان داره دیگه بچه دار نشویم،ممنون از شما
حمید قاسمی [ 1398-04-26 ]
عرض سلام و ادب . جسارتا فرزند بنده مبتلا به این بیماریست و یکبارنیزعمل کرده توسط آقای دکتراعلایی.چه گریدیا به چه روشی عمل شده نمیدانم.هم اکنون در شهرکرمان سربازوظیفه است و به علت درد شکم به بیمارستان مراجعه و طبق نظر پزشک مقیم عود بیماری تشخیص داده شدو الزام به معافی دارند. جسارتا میتوانم نظر جنابعالی را در این خصوص جویا شوم.باسپاس و درود بی پایان
حامد قربان نژاد [ 1397-08-03 ]
سلام ببخشید من یک بار واریکوسل دو طرفه گرفتم و بیضه سمت چپ عمل کردم و بعد از یک سال دوباره گرفتم آلان که رفتم سونی گرافی بیضه چپ تشخیص نمیدن پدر بیشتری هم داره بعضی وقتا میکیره
حسين [ 1397-03-30 ]
باعرض سلام و خسته نباشيد من چند روز پيش رفتم سونوگرافي و واريكوسل خفيف در با قطر٢.١ميل داشتم ايا حطرناك هست؟؟و اينكه بايد چجوري از بيشتر شدنش جلوگيري كرد لازم ب دكره ك بنده باشگاه ميرم و چند ماه پيش بعد از زدن وزنه خيلي سنگين پرس پا در ناحيه بيضه كمي درد احساس كردم ك فكر ميكنم برا همون باشه چون قبلا ازمايش داده بودم نداشتم ممنون
سینا [ 1397-01-31 ]
سلام میشه نحوه عمل واریکوسل دوطرفه رو توضیح بدین؟؟؟
فاطمه [ 1396-12-03 ]
باسلام و خسته نباشید مطالبتون عالی بود،من همسرم دچار همچین مشکلی هست و باعث ناباروریمون شده دکتر عمل رو تجویز کرده،امیدوارم مشکل حل بشه با این عمل
فردین عباسپور [ 1396-11-21 ]
سلام دکتر جان ممنون بابت راهنمایی که کردید
ابوالفضل [ 1396-11-02 ]
سلام آقای دکتر میخواستم ببینم چندوقت بعد عمل باید اقدام به باروری کنیم انجام عمل مشکلی برا کارم پیش نمیاد تو شرکت ریسندگی کار میکنم ممنون از لطف شما
علی [ 1396-08-29 ]
باعرض سلام خدمت شما و تشكر از مطالب پرمحتواتون تقاضا داشتم درمورد ازدواج بابيمار مبتلا به واريكوسل بيشتر توضيح بفرماييد.لطفا پاسخ را ارسال فرمایید ممنون
نیما [ 1396-08-20 ]
دکتر مطالبتون بسیار عالی و واضح بودن . تشکر
علی خاکسار [ 1396-06-28 ]
سلام.ممنون از راهنماییتون.من برای این بیماری واریکوسل از خدمت سربازی سال 90معاف شدم،اما 6سال گذشته و من هنوز عمل نکرده ام.و مجرد هستم،میترسم عمل کنم بلایی سرم بیارن،ازین ورم میترسم عمل نکنم و عقیم بشم،اصلا حتی آزمایش ندادم ببینم خوب شدم یا نه هنوز،گرفتار شدیم ب مولا این چی بود دیگ
جمیل [ 1396-06-19 ]
سلام.برای واریکوسل زالو درمانی بهترین اره هستش البته اول باید متخصص طب سنتی یه معاینه بکنه. موفق باشید یا علی
میثم ملایی [ 1396-05-15 ]
سلام.من آزمایش اسپرم انجام دادم و هیچ اسپرمی مشاهده نشده.آیا واریکوسل میتونه باعث صفر شدن تعداد اسپرم بشه ممنون
راحیل [ 1396-05-09 ]
سلام.من تازه ازدواج کردم متوجه شدم شوهرم عمل واریکاسل انجام داده.ایا ایشان دراینده بارور نمیشود؟شوهرم درسن ۱۸ ۲۰ سالگی عمل کرده واصلا شر نیس.این ربطی به بیماری گذشتش نداشته؟
علی [ 1396-05-08 ]
خیلی خوب بود ممنون
مرتضی [ 1396-04-14 ]
با سلام ممنون از اطلاعات خوببتان
خانزاده [ 1396-04-13 ]
منم مریض هستم اما میترسم عمل کنم
سیدمحمداحمدزاده [ 1396-04-12 ]
سلام آقای دکتر . لطفا بفرمایید .آیا شما عمل لاپاراسکوپی بابت واریکوسل انجام میدهید.
آرام [ 1396-03-12 ]
باسلام مدت دوسال است.که بیضه سمت چپم کمی درد دارد.همچنین احساس میکنم بیضه وجسارتا آلت تناسلیم کوچک شده است.وازنظرنعوض هم وچارمشکل هستم .وگاهی هم ازقرص تجویز شدهتادالافیل توسط دکتر.ویاقرص ویرا بدون تجویزدکتربصورت یک چهارم قرص استفاده میکنم.که این موضوع خیلی نگرانم کرده است.همچنین دردبغل ران چپم نزدیک آپاندیسم دارم آیااین موضوعات واریکوسول است؟؟ لطفا راهنماییم بفرمایید.باتشکرع.م 45ساله
ایمان همایونی [ 1396-03-12 ]
باعرض سلام و خسته نباشید حدود 3 هفته ای میشه عمل واریکوسل انجام دادم میخواستم بدوندایا گرفتن روزه برام ضرر نداره.اخه احساس میکنم از شروع ماه مبارک درد بیضه ام انگار بیشتر شده.واریکاسل گرید 2 و3 داشتم چپ و راست. ممون از وقتی که می زارید.
حسین فکوری [ 1396-03-11 ]
با سلام و ارادت خدمت جناب دکتر. خواستم بعرض برسانم که بنده واریکوسل درجه یک دارم چه روش درمانی برای اینجانب مناسب است و لازم بذکر است که سن اینجانب سی و شش سال و متاهل میباشم. با تشکر.حسین فکوری
محمد رضا [ 1396-03-09 ]
سلام دکتر بزرگ ماندن بیضه تا بعد از عمل طبیعی
احمد مظفري [ 1396-02-28 ]
سلام من سال نود و سه با توجه به معاينه هاي پزشكي عمل واريكوسل را انجام دادم ولي الان دوباره با مراجعه پزشكم ايشون ميگن عملت ات كرده و ميگن كه عمل دوباره درصد موفقيتش كمتر از عمل قبلي است ولي با توجه به أزمايش اسپرم نابارور هم شده ام كه بايد به روش كمكي بارور شؤم لطفا راهنماي ام كنييد عمل رو انجام بدم يا نه ؟؟؟
علیرضا نجفی [ 1396-02-10 ]
سلام من پانزده ساله ازدواج کردم صاحب اولاد نشدم دررویان تهران ی دوسالی پول خرج کردم امانشد .سمت چپ بیضه ام درد میکنه .خلاصه اگر بخاطر خدا درمان میکنی بیام .یعنی الان ندارم .اگرنه خدا خیرت بده طلبکارکه نیستم من تماس گذاشتم شماره رو .بدلت بود بزنگ دکترجان .بیابانت دهد باز یادت نره .ملتمس دعا
عارف [ 1396-01-29 ]
سلام دکتر .در زمان واریکوسل رگ بسته میشود یا بیش از حدباز میشودکه منجر ب درد میشود
احسان محمدی [ 1396-01-22 ]
ممنون خیلی خوب بود
حسین [ 1396-01-19 ]
سلام من یه بچه دارم و تازه فهمیدم واریکسول دارم.آیا جلوگیری لازمه بکنم یا نه دیگه من بچه دار نمیشم؟
شهرام ق [ 1396-01-14 ]
باسلام کمال تشکر رادارم
علی [ 1396-01-02 ]
من واریکسول خفیف دارم ۱۸ سالمه دکتر بهم چن تا قرص داده نیازی ب عمل هست عایا
علی حسینزاده [ 1395-12-27 ]
واریکوسل برای بچه دار شدن خطری دارد؟؟لطفاً جواب بدین
پژمان [ 1395-12-25 ]
سلام اقای دکتر من3روز پیش عمل داشتم.واریس گرید2 اقای دکتر بعد از عمل واریکوسل چن درصد احتمال بچه دار نشدن وجود داره لطفا جواب سوالمو بده
مریم [ 1395-12-24 ]
باسلام و خسته نباشید خدمت شما.من 3ساله ک ازواج کردم ک متاسفانه بچه دار نمیشیم بعداز ازمایش وسونوگرافی از همسرم متوجه شدیم بسیارضعیفه و واریس بیضه داره وحتما باید عمل شه ناگفته نمونه تو 15 سالگیش بیماریه اریون میگیره وبیضه سمت راستش کوچکتر از حدمعمول میشه،حالا میخواستم بدونم اگه عمل کنه امکانش هست بااین شرایطی ک داره بچه دارشیم اگه شرایطشوداره بعدازعمل سالها زمان میبره یا نه ممنونم اگه جوابمو بدین اقای دکتر
اکبر [ 1395-12-18 ]
مرسی دکتر جان عالی بود.یاشا
مرتضی پ [ 1395-12-18 ]
با سلام و خسته نباشد در خصوص نازایی یکم بیشتر توضیح بدین ممنون
احمد [ 1395-12-13 ]
خیلی خوب بود ، چرا در صدا و سیما اطلاع رسانی نمی شود
علیرضا حریمی [ 1395-12-10 ]
سلام من واریکوسل دارم ی بچه هم دارم چرا باید عمل کنم عمل نکنم مشکل پیش میاد؟
مريم [ 1395-12-07 ]
خيلي ممنون ميشه سلسله اعصابم توضيحاتي بدين؟
محمد زمانی [ 1395-11-30 ]
سلام روز بخیر واریکوسل کشنده است
علی روزبهانی [ 1395-11-25 ]
سلام خسته نباشی باداشتن واری کوسل هردوبیضه وجهش کنداسپرم آیامیشه بدون عمل واری کوسل عمل کاشت روانجام دادممنون ازتوضیحات شما
احسان [ 1395-11-23 ]
آقای دکترممنون ازمطالب زیبایتون ان شاالله هرچی ازخدامخوای بهت بده ان شاالله سایه ات همیشه بالای سرخانواده محترمت وملت شریف ایران باشه
مصطفی موسوی [ 1395-11-23 ]
سلام آقای دکتر ممنون از مطالب مفیدی که گذاشتید،یه سوال اگه جواب بدید ممنون میشم، قیمت عمل واریکوسل چنده،؟
محمد [ 1395-11-13 ]
سلام خیلی ممنون دکتر انصافا عالی توضیح دادید
مهدی [ 1395-11-12 ]
ممنون 0 بسیار آموزنده بود
امیر مسعود کریمی [ 1395-11-01 ]
در مورد این مطالب آموزنده خیلی متشکرم
رها اعتمادی [ 1395-10-29 ]
بسیار سپاسگزارم بابت توضیحاتتون .
علی [ 1395-10-20 ]
ممنون دکتر هزینه عمل چقدره
هادی مشهدی [ 1395-10-16 ]
سلام آقای دکتر من بیمار شما بودم با واریکوسل خفیف آیا میشه بااین سر کرد وجراحی نشد
ناشناس [ 1395-10-10 ]
سلام ممنون از سایت خوبتون
سهیل شه بخش [ 1395-10-06 ]
باعرض سلام وخسته نباشید ممنون از صفحه وتوضیحاتتون اقای دکترصالحی سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین بنده چن سال پیش تصادف کردم کمردرد داشتم وقتی عکس گرفتیم گفتن مشکلی نیس هفت ساله متاهل شدم دوران خدمت بیضه سمت چپ وکمرم هرازگاهی دردای خفیفی میگرفت جوری که نای بلند شدن نداشتم تااینکه ازپادگان اعزامم کردن بیمارستان ارتش زاهدان اونجاتشخیص واریکوسل دادن وعمل کردن یه مدت گذشت بعد عمل حدودهفت ماه بعد دوباره دردام شروع شد که اینبار هردوسمت هم کمر وهم بیضه ها درد میکردن جوری که بیضه هام باد میکردن و نف
افشین [ 1395-10-05 ]
مرسی عالی بود
مرتضی [ 1395-10-05 ]
لطفا از آخرین یافته های علمی در این زمینه و اثرات تبعی آن مطلب ارایه فرمایید. با سپاس
آرش [ 1395-10-04 ]
سلام آقای دکتر واریکوسل بیش از دوسال کسی داشته باشد وبعد عمل کن خوب میشه یا نه
کامران [ 1395-09-25 ]
سلاام یه سوالی داشتم اینکه چی کار باید انجام دهیم که مبتلا نشویم
سهراب [ 1395-09-24 ]
تشکرآقای دکتراطلاعات خوبی بود
افسون [ 1395-09-18 ]
سلام چند روزمتوجه شدیم همسرم واریکوسل داره و حالت ایستاده هم مشخصه ازمایش اسپرمش صفره ما بچه هم نداریم میخوام بدونم امکان داره وضعیت اسپرمش بعد عمل تعغیر کنه
سيدرضامولوی پور [ 1395-09-15 ]
من 34 ساله و متاهل هستم و تا چند وقت پیش هیچ اطلاعی از این بیماری نداشتم تا اینکه پسرخاله کوچکم از وجود چنین بیماری در خودش و داییم خبر داد که عمل کرده بود و من پس از وارسی متوجه بزرگتر بودن بیضه چپم نسبت به بیضه راست شدم تقریباً 1و نیم برابر حتی در حالت نشسته و خوابیده و جدیدا گاهی با درد خفیف همراهه و گاهی هم اصلا درد نداره دقت نکرده بودم چند ساله این مشکلو دارم چون هیچ اطلاعی از وجود همچنین بیماری نداشتم و هیچ مشکلی در نزدیکی نداشتم ولی برای بچه دار شدن هیچ اقدامی تاحالا انجام ندادم چون بیکار
علی داروغه [ 1395-08-29 ]
سلام من دو روزه هر دو بیضم درد گرفتن امروز صبح درد نداشتم ولی 2ساعت پیش درد داشتم و رفتم دکتر گفت واریوکسل داری اصلا حالم ریخت ب هم من تازه میخام نامزد کنم آیا باعث ناباروریم میشه؟؟؟
مهدی [ 1395-08-28 ]
سلام اقای دکتر ایا بیضه کوچک بعد از عمل واریکوسل رشد میکند یا نه ب همان صورت قبل میماند وسن بیمار27 سال میباشد
محسن رمضانی [ 1395-08-25 ]
سلام اطلاعات بیشتری در مورد واریکوسل میخاستم
رضا [ 1395-08-23 ]
درود بر وجودت دکتر
میلاد [ 1395-08-18 ]
خوب بود سپاس
ساسان [ 1395-08-15 ]
با سلام آیا عدم جراحی بیماری واریکوسل می تواند منشا بیماری دیگری شود یا موجبات درد یا عارضه ایی شود و آیا میتوان تا آخر عمر زندگی زناشویی را ادامه داد و این بیماری را تحمل کرد با تشکر
سعید سعیدی [ 1395-08-10 ]
عالیه ممنونم دمتون گرم
محمد رضا طاهرزاده [ 1395-08-01 ]
عالی بود ،فقط نمیدونم سوالها را کجا بپرسیم از شما
ارش [ 1395-07-30 ]
سلام جناب دکتر ، آیا عمل جراحی واریکوسل ، یک عمل سخت هست و برای جراحی نیاز هست پیش یک دکتر خیلی خوب و فوق تخصص عمل کرد و آیا روش عمل باز سنتی ریسک بالایی داره و حتما از روشهای پیشرفته برای عمل بایستی استفاده بشه؟
محسن محسنی [ 1395-07-27 ]
با سلام.ممنون از اطلاعاتتون.من دیروز عمل کردم
ناهید خوشرویان [ 1395-07-17 ]
سلام آقای دکتر وقت بخیر.ممنون ازتوضیحات خوبتون.
ابوذر محمدی پناه [ 1395-07-15 ]
سلام با ارز سلام وخسته نباشید خدمدتون، من واریکسل دارم و دنبال عمل واریکسل هستم چطور میتونم از هزینه عمل متلع بشم من شهرستانم و راهم دوره
حامد حامدی [ 1395-06-16 ]
سلام دکتر واقعا عای بود خدا اجرتان دهد
امیر [ 1395-06-11 ]
سلام من جراحی واریکوسل داشتم و بعد ی ماه هنوز اکثر اوقات از داخل احساس درد میکنم آیا این درد طبیعیست با تشکر
نریمان [ 1395-06-10 ]
سلام دکترجان ممنونم از متلب بسیار زیبای شما واقعا از متن شما استفاده کردم
فرید [ 1395-05-30 ]
آقای دکتر من گهگاهی دردی رو در بیضه چپ احساس میکنم که این درد تا کمر هم ادامه دارد،یعنی پایین کمر نیز با درد و یه جور بی حسی همراه می شود ۴سال پیش سونو رفتم و گفتن یه واریکوسل خفیفه،برو جای هیچ نگرانی ای نیست،خوب شدم دیگه،اما الان دوباره شروع شد. یکی لز دوستان گفتن استمنا کنی خوب میشه،منم یه بار امتحان کردم همون لحظه بعدش یکم این درد خفیف آروم شد نمیدونم واقعا چی شده لطفا راهنمایی کنید
علی آذر [ 1395-05-11 ]
سلام لطفا از مطالب پزشکی بیشتر در سایت استفاده شود باتشکر
مهران [ 1395-05-04 ]
بسیار عالی بود و خیلی ممنون از اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتید
رشید [ 1395-04-29 ]
دکتر ممنون که کامل توضیح دادی
سارا [ 1395-04-27 ]
سلام.من امروز متوجه شدم ک نامزدم واریکوسل داره.خیلی استرس دارم.امیدوارم رفع بشه
علی اصغری [ 1395-04-24 ]
با سلام بنده یه سوالی داشتم ایا می شود جهت عمل واریکوسل به هر متخصصی اعتماد کرد یا نه چون جهت وضعیت بد مالی فقط در بیمارستانهای دولتی هزینه عمل پایین میباشد با تشکر
میلاد [ 1395-03-18 ]
بسیار عالی بود ازتون تشکر میکنم
عبداللاه تقی زاده [ 1395-03-12 ]
خیلی عالی اطلاعاتی خوب اموزنده وکامل ازاین بیماری که خودم ازاین بیماری رنج میبرم 12ساله ازدواج کردم بچه دارنشودیم تازه میفهم مشکلم چیه متشکرم
محمد [ 1395-03-11 ]
خیلی خلاصه و کافی و ساده بود مرسی
حسین ثابتی [ 1395-03-10 ]
سلام من واریکوسل شدید دو طرفه داشتم در سن ۲۸سالگی الان ۴۵سالمه سال۸۹ هم هیدروسل عمل کردم دو فرزند ۱۵ و۹ هم دارم از لحاظ جنسی هم مشکلی ندارم
مهدی رحمانی [ 1395-03-04 ]
سلام به نطر من اولین چیز استرس هستش که نا باروری بوجود میاره .واریکاسل فقط با جراحی قابل درمان هستش بهترین نوع درمان عمل جراحی میکروسکوب هستش و تا شش ماه بعد عمل اکثریت بارداری به همراه داره
مهدی رحمانی [ 1395-03-04 ]
سلام نگران نباشید همه بچه دار خواهی شد
محبوب [ 1395-02-19 ]
واقعا مطالب كامل و مفيد بود خيلى ممنون از اطلاعات عالى شما
افشین حیدریان [ 1395-02-15 ]
با عرض سلام و درود فراوان دکتر جان ممنون از زحماتی که برای اطلاع رسانی متحمل شدی مطالب کامل و جامع هستش و جای هیچ سوالی نمونده فقط میتونم بگم دم شما گرم خدا خیرت بده
محمد [ 1395-01-30 ]
دکتر ممنونم لطف بزرگی کردین اما خیلی غمگینم امرو فهمیدم که به این بیماری دچار شدم
جویا [ 1395-01-26 ]
با سلام مطالبتون عالی بود و با زحمت و تجربه نوشته شد
حمید [ 1395-01-25 ]
سلام اقای دکتر واقعا عالی بود متشکرم
محسن هدایت [ 1395-01-21 ]
من به وارکوسل گرید 3 دچار هستم ، که با چند متخصص معاینه شدم که هر کدام گفتند راه درمانی برای بارور شدن شما وجود نداره ، آیا من نمی توانم اصلا بارور شوم ؟
مهدی [ 1395-01-15 ]
خیلی ممنون از اطلاعاتتون که در اختیار عموم میذارین
طاهر اورنده [ 1395-01-15 ]
ازراهنمایشمامتشکرم
محمدی [ 1395-01-03 ]
خوب بود دکتر
بهمن ولیپور [ 1394-12-11 ]
سلام اقای دکتر خسته نباشید من حدودا شش ماه پیش عمل کردم چه کارایی انجام بدم که دوباره عود نکنه؟البته بیضه هام بعضی اوقات هنوز درد میگیرن علت اون چی میتونه باشه؟
یاری [ 1394-12-10 ]
سلام اگه بعد عمل واریکوسل بارداری صورت نگیرد چ باید کرد
ج ا و ی د [ 1394-12-08 ]
خیلی ممنون از راهنماییهای ولی میخواستم بدونم هزینه عمل در عمل های مختلف تا چه جدیه ممنون و متشکر
حدیث [ 1394-12-04 ]
باسلام راستش من ی نامزد دارم که دچاری این بیماریه و چیزه زیادی به من نگفته ولی ی ماه پیش عمل کرد و دکترش گفته بود که باید شش ماه دیگه ازمایش بدی الان خواستم بدونم که من در اینده ممکنه بچه دار نشم
وحید [ 1394-12-03 ]
سلام واریکسل گرید یک داشتم عمل کردم الان دو سالی میگزره ن درد دارم ن مثل قبله فقط چپ و راست بالا پایین طوریه؟؟ لطفا کمک کنید
ابوالفضل بهادری [ 1394-11-30 ]
سلام خسته نباشید آقای دکتر من جوانی22 ساله هستم اما هنوز بیضه هایم رشد نکرده و کوچک اندو آلتم هم کوچک است چکار باید بکنم؟ایا مبتلا به بیماری هستم؟راهنمایی ام کنید
ابراهیم رسولی [ 1394-11-27 ]
سلام من سال۹۱در خدمت به دلیل داشتن واریکوسل گرید سه عمل کردم .ایا بعدا در طول مدت زناشویی دچار مشکل ناباروری خواهد شد یانه چون رگهای ک در بضه سمت چپ بود در حالت خود هستن ممنون میشم جواب بدید .
علی [ 1394-11-26 ]
با تشکر از توضیح کاملتون. واقعا استفاده کردیم.
راضیه [ 1394-11-25 ]
سلام خسته نباشید. سوالی داشتم و میخوذم خواهش کنم اگر کسی جواب سوالم رو میدونه بگه. همسرم به تازگی متوجه شده واریکوسل خفیف داره. الان باید چیکار کنیم آیا جای نگرانی داره؟
جعفر وظیفه شناس [ 1394-11-24 ]
سلام.بسیار واضح.روشن.به تمام نکات اشاره کردین.جواب تمام سوالهایم را گرفتم.ممنون.
مهدی [ 1394-11-21 ]
با سلام و عرض خسته نباشی یه سوالی داشتم ،من الان سه ماه که از بیضه سمت راست درد دارم دکتر هم رفتم و برام ازمایش و سونوگرافی نوشت همه ى اینهارو انجام دادم و روزی که رفتم برای سونوگرافی دکتر سونوگرافی گفت که واریکسل دارم و از بیضه سمت راستم خیلی درد می کنه و احساس سنگینی هم دارم ؟ ممنون میشم اگه زود تر جوابم رو بدید خیلی ممنون
حسینعلی شاهمرادی [ 1394-11-21 ]
باسلام خیلی عالی بودمن دیروزعمل واریکوسل داشتم دعاکنین مشکلم رفع بشه ممنونم
طاها جباری [ 1394-11-21 ]
با عرض درود و ادب فراوان خدمت شما اقای دکتر خسته نباشید ،ببخشین من خودم شخصی علاءم این بماری رو دارم میخواستم برم دکتر ولی الان شما گفتین نیاز ب عمل جراحی داره حقیقتش ترسیدم اخه تا حالا هیچ عملی انجام ندادم ،اگه میشه راهنماییم کنید سپاسگزارم از لطف شما .
حسین [ 1394-11-20 ]
خیلی ممنون ازاطلاعات داده شده
طنین [ 1394-11-20 ]
سلام ممنونم از اطلاعات مفید که برامون گذاشتید شوهر من هم این مشکل رو داره در فاصله 8ماه دو آزمایش اسپرم داده که در آزمایش اول 65 درصد اسپرم سالم بوده و در آزمایش دوم فقط 5درصد سلام البته حرکتشون خوب بوده من نگرانم از اینکه شوهرم با مشکل ناباروری مواجه بشه ما نزدیک به 6 ماه که برای بارداری اقدام کردیم آیا باید شوهرم جراحی بشه؟ممکنه پس از عمل دوباره عود کنه؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانم متکرم
شهاب حسین [ 1394-11-19 ]
سلام عالی بود لطفا پاسخ سوالات را به اشتراک بگذارید. تشکر
قادر [ 1394-11-19 ]
ممنون از اطلاع رسانی خوبتون
حسین پایفشرده [ 1394-11-17 ]
سلام با کدوم روش بهتر جواب میدهد
سعید [ 1394-11-13 ]
سلام من عمل کردم 8ماه گذشت ولی هنوز درد دارم چندبار رفتم دکتر میگه مشکل نداری نمیدونم چکارکنم
حسین سالاری [ 1394-11-06 ]
باسلام خسته نباشید.دکتر من 8ماه پیش عمل واریکوسل درجه3بیضه چپ داشتم.در این مدت نتنها که خوب نشدم بلکه با سنوگرافی که انجام دادم بیضه چپم عود کرده و بیضه راستم مبتلا به واریکوسل شده با این حال با دکتری که منو عمل کرده بود رفتم.ایشان گفتن عمل نیاز ندارد ودارو برام نوشتن. خواستم نظرتان را بدونم خیلی ممنون از لطفتان.
اقامیلاد [ 1394-11-03 ]
خسته نباشیددکترجان ادرستونوبدین
ارزو سعیدی [ 1394-10-30 ]
سلام اقای دکتر من یک ماهه عقد کردم همسرم قبلا واریکوسل داشتن و جراحی کردن میخواستم بدونم ک امکانش ایشون ناتوانی جنسی داشته باشن ممنون میشم جوابمو بدین
رشید جمالی [ 1394-10-30 ]
سلام دکتر من سمته چپ عمل کردم باز بچه دار نشدیم میگن راستم هست
سینا [ 1394-10-21 ]
سلام دکتر جوانی هستم 24ساله مجرد ک چهار سال پیش فهمیدم واریکوسل نوع سه دارم تا حال دوبار عمل کردم باز هم دوماهی یک بار درد شدید دارم باز هم ک پیش دکترم رفتم گفت دیگه این واری کوسل همینجوریه ممنون میشم راهنمایم کنی
علی [ 1394-10-20 ]
سلام آقای دکتر آیا استمنا میتونه دلیل واریکوسل باشه ؟آیاغیر عمل مثلا تزریق اسپرم هم در بیماران واریکوسل جواب نمیدهد ودرآخر مطالبتون منظور ازینکه زوجین توصیه به کمک ناباروری بکنند یعنی چه؟باکمال تشکر
سعید [ 1394-10-06 ]
سلام .تشکر مطالب مفیدی در مورد واریکوسل بیان فرمودیید استفاده کردم
مبینا [ 1394-10-05 ]
سلام با تشکر از اطلاعات مفیدتون . مسایل جنسی و خواسته های مربوط به آن از غرایض انسانی است که بایستی مانند دیگر غرایض با آن برخوردی منطقی و حساب شده و کنترل شده داشت . چه بسا که زیاده روی و یا کم توجهی به آن باعث لطمات جبران ناپذیری به زندگی زناشویی خواهد زد .
حسينى [ 1394-10-04 ]
چند وقت بعد عمل ميشه اقدام به بچه كرد
محمد علیمی [ 1394-10-02 ]
با سلام و خسته نباشید من یبار این سوالو پرسیدم ولی متاسفانه جوابی دریافت نکردم میخواستم بدونم آیا بعد از عمل واریکوسل خودارضایی ضرر داره؟ ینی واریکوسل برمیگرده؟ اگه برگرده فرد عقیم میشه؟ باتشکر
تمیم هاشمی [ 1394-09-30 ]
سلام اقای دکتر ممنون بابت اطلاعات خوبتون بنده واریکوسل دارم ولی در شهر اتریش هستم هر دکتری هم رفتم متسافانه میگن شما سالم هستین مشکلی نیست ولی بنده در فوتبال بازی میکردم و باشگاه بدن سازی میرفتم و تقریبا 11ماه این مشکل دارم چیکار کنم که این دکترا بفهممن مشکل من چیست ممنون میشم
حامد کیانی [ 1394-09-28 ]
من الان یک ماه است عمل واریکسل انجام دادم آیا می توانم به باشگاه بدن سازی بروم و تمرین کنم
پسر خوب [ 1391-08-16 ]
خووب بوود ممنوون از راهنمایی تان
ف [ 1391-08-15 ]
سلام با تشکر ؛ بسیار عالی بود
بهروز [ 1391-08-11 ]
خیلی ممنون از مطالب تخصصی و کاملتون
مریم [ 1391-08-09 ]
باعرض سلام خدمت شما و تشكر از وب سايت پرمحتواتون تقاضا داشتم درمورد ازدواج بابيمار مبتلا به واريكوسل بيشتر توضيح بفرماييد
محسن [ 1391-08-03 ]
با سلام آقای دکتر اگه ممکنه علت ایجاد واریکوسل و روش های جلوگیری از پیشرفت بیماری از گریدی به گرید دیگر را شرح دهید. متشکرم
واریوکسل دار [ 1391-07-30 ]
شما تنها دکتری هستی که به پول ویزیت فکر نمیکنی واطلاعات تونو به اشتراک میزارین ممنونم
بیری [ 1391-07-25 ]
واقعاً سایت جالبی تا بحال سایت ندیم که این چنین قادر به پاسخگویی باشد با تشکر
sara [ 1391-07-13 ]
سلام میشه در مورد ازدواج با یه مرد که بیماری واریکسول دارن بیشتر توضیح بدین؟ ممنون
محسن [ 1391-07-07 ]
سلام آقای دکتر اطلاعات عالی بود من سه روز این عمل رو انجام دادم خیلی میترسم میخواستم باهاتون مشاوره کنم لطفا
عليرضا [ 1391-06-28 ]
ا طلاعات بسيار جالبي اراىه فرموده ايد متشكرم
عبدالله [ 1391-06-27 ]
مرسی.واقعا عالی بود.موفق باشید
Sadegh [ 1391-06-17 ]
ممنون بسيار عالى،جواب تمام سؤال هايى كه تو ذهنم بود رو گرفتم توضيحاتتون كامل بود. تشكر
nilofar [ 1391-06-11 ]
با سلام.من دو هفته پیش در قسمت سوالات پزشکی سوالی در مورد واریکوسل پرسیدم..لطفا زودتر جواب بدید..من هر روز چک میکنم ولی جواب ندادید..خیلی نگرانم.منتظر جوابتون هستم..با تشکر
احسان [ 1391-06-08 ]
سلام.بسیار عالی بود ممنون از اینکه کامل توضیح داده بودید
علی [ 1391-06-05 ]
عالی بود ولی خیلی در سطح بالا توضیح داده اید اگر میشه یکم عامیانه تر شرح دهید متشکرم.
جواد [ 1391-06-03 ]
مرسی مطلب کامل بود.
احسان [ 1391-06-03 ]
بسيارعالي بوداستفاده كردم.خودمم همجين مشكلي رو دارم يعني تعداداسبرمام توآزمايشات توحدمطلوب نبود.يكشنبه عمل دارم ترسم تواينه كه احتمال داره دوباره همجين مشكلي رو بيداكنم!
امیر [ 1391-06-01 ]
خیلی عالیبود.بی زحمت ادرس و شماره تلفن مطب دکتر صالحی رو به ایملم ارسال کنید.خیلی ضروریه.
جابر [ 1391-05-25 ]
با سلام من واريكوسل خفيف دارم خيلي مفيد بود مطالبتون ممنون
عباس پوربنادكوكي [ 1391-05-22 ]
من در مورد بيماري واريكوسل اطلاع چنداني نداشتم ، بيسار روان و راحت توضيح داده شده بود ، متشكرم
احمد [ 1391-05-21 ]
ممنون از زحمتی که کشیدید، استفاده کردیم جالب بود .
نوید [ 1391-05-21 ]
سلام ممنون واقعا عالی وواضح بوذخسته نباشید
علیرضا [ 1391-05-04 ]
سلام عالی بود. موفق و پیروز باشید
رضا [ 1391-05-04 ]
خیلی خوب بود. ممنون
hossein [ 1391-05-02 ]
mamnonam-kheili mofid bod
ali [ 1391-04-25 ]
من با استمنا بسیار زیاد این طوری شدم و واریکوسل گرفتم
یاشار [ 1391-04-25 ]
با سلام و خسته نباشید.ممنونم از وقتی که برای سایت میگذارید.
النا [ 1391-04-18 ]
باعرض سلام خدمت شما و تشكر از وب سايت پرمحتواتون تقاضا داشتم درمورد ازدواج بابيمار مبتلا به واريكوسل بيشتر توضيح بفرماييد
منصوری [ 1391-04-17 ]
خدا پدر و مادرتان را بیامرزد.
داریوش [ 1391-04-16 ]
واریکوسل ساب کلینیکال: که با معاینه قابل لمس نیستند ولی با سونوگرافی تشخیص داده می شود. سلام ببخشید این مورد هم اصلا درمان دارووییی ندارد
مجید [ 1391-04-09 ]
سلام,ممنون؛خوب بود ولی ای کاش همش راجع به مواردش برا متاهلین نمیگفتین,من مجردم و نمیدونم باید چیکار کنم
kiyansaadat [ 1391-04-09 ]
سلام خدا قوت و ممنون
تالار [ 1391-04-06 ]
خیلی خوب بود برام دعا کنید
سولماز [ 1391-04-01 ]
از شما بخاطر این مطالب جامع وارزشمندتون سپاسگذارم.شوهرمن هم دچار چنین بیماری شده وعمل برای ایشون تجویز شده.با مطالب شما تصمیم گیری برای ما آسونتر شد.باتشکر وسپاس فراوان!
انوش [ 1391-03-28 ]
این مطالب بسیار مفید بود وما را در تصمیم گرییمان کمک کرد. تشکر
علیرضا [ 1391-03-26 ]
با سلام : بسیار جامع و مفید فرمودید .موفق باشید
jaber [ 1391-03-25 ]
motshakeram
حامی [ 1391-03-17 ]
سلام ممنون عالی بود
آراز [ 1391-03-09 ]
سلام خیلی ممنون از مطالب مفید و واضح نگران که نیستم ولی آیا امکان داره ناباروری درمان پیدا نکنه
قيوم [ 1391-03-08 ]
سلام سايت خوبي بود و از نگراني هام كم شد.با آرزوي اينكه هيچ بيماري بدون درمان نماند.
احمد [ 1391-03-07 ]
سلام با سپاس فراوان از اطلاعات خوبتان ـرزوی سعادت و سلامت میکنم براتون متشکریم
علی [ 1391-03-02 ]
سلام عالی بود اقای دکتر.سایت جامع کاملی هست
ایمان [ 1391-02-31 ]
واقعا عالی
سامی [ 1391-02-26 ]
خیلی کامل توضیح داده بودید با تشکر از سایت خیلی خوبتون
marjan [ 1391-02-23 ]
عالی بود ولی کاش از درمان واریکوسل با دارو هم توضیح میدادین.بدون جراحی
amir [ 1391-02-20 ]
kheili khob bod mamnon
داود [ 1391-02-15 ]
بسیار عالی بسیار پر محتوا و مفید ای کاش همه دکتر ها مثل شما بودند
A . B [ 1391-02-13 ]
خیلی از اضطرابم کمتر شد. ممنونم
m [ 1391-02-01 ]
kheili khob bod .shoharam 2chare in bimarie
احمد صباغیان [ 1391-02-01 ]
جناب دکتر من دچار همین بیماری بودم مطالب شما تصمیم منو برای جراهی راسخ کرد الان 45روزه عمل شدم از دردم کم شده از شما متشکرم
reza [ 1391-01-20 ]
خوب بود ممنونم
عباس کشاورز [ 1391-01-20 ]
بسیار عالی و واضح توضیح دادید مرسی
امیر [ 1391-01-14 ]
خیلی ممنون آقای دکتر به تمام سوالاتی که در ذهنم داشتم رسیدم . از خدا خواهانم به تمام آرزوهای قلبی خود برسید
form [ 1391-01-04 ]
az site por mohtavaton mamanonam
رضا [ 1390-12-19 ]
آقای دکتر متشکر خیلی خوب است خدا قوت
علي [ 1390-12-03 ]
واقعا دست درد نكنه،به همه سولاتم رسيدم.
آرش [ 1390-11-25 ]
با سلام خیلی تشکر میکنم از این سایت علی . واقعا خوب بود. اطلاعات خیلی کامل و مفید بود.
بهروز [ 1390-11-15 ]
سايت عالي دارين ___ موفق و مؤيد باشيد___
علی عبدالهی [ 1390-11-13 ]
با سلام جناب آقای دکتر صالحی ضمن تشکر فراوان ازتوضیحات بسیار جامع و کامل شما خواشمند است در صورت امکان اطلاعاتی در خصو ص عارضه فتق نیز در وب سایتتان منتشر نمایید.
امید [ 1390-10-20 ]
تشکر از زحمات شما موفق باشید
لاوین [ 1390-08-27 ]
با سلام و تشکر بی نهایت از مطالب جالبتون که بدرد همسرم خورد.
حسام [ 1390-08-27 ]
سلام دست شما درد نكند به خاطرمطالب كامل وجامع.
جواد حداد [ 1390-08-18 ]
آقای دکتر سلام - خیلی تشکر از مطلب بسیار جالب - مطالعه کردم مفید بود
zahra [ 1390-08-14 ]
با تشکر از مطالب دقیقی که در این جا جمع اوری کردین
مهدی [ 1390-08-08 ]
سلام آقای دکتر. به عنوان یک فرد مبتلا و تازه عمل جراحی شده که در استراحت پزشکی به سر میبرم از صحت اطلاعات و مطالب دقیق و جامع و موشکافانه حضرتعالی تقدیر و تشکر می نمایم.
سهندمنافی مقصودلو [ 1390-07-15 ]
ممنون از مطالب پرمهتویاتتان
amir [ 1390-07-06 ]
good
سعید [ 1390-07-01 ]
ممنون آقای دکتر از بابت مطالب مفیدی که بصورت خلاصه و مرتب و کامل درسایت قرار دادید
علي [ 1390-06-26 ]
سلام از اطلاعات خوبي كه برايم گذاشتي ممنونم پ 20 ساله ديروز عمل واريكوسل شد
saeidf61 [ 1390-05-24 ]
نكات آموزنده خوبي داشت فقط اگه امكانش هست در مورد واريكوسل گراد1 هم توضيح بدين كه آيا ممكنه بزرگتر بشه ويا درحال حاضر نياز به درمان داره ممنون از سايت خوبتون
حامد [ 1390-05-22 ]
باتشکر ازمعرفت شما نهایت راهنمای گرفتم
مسعود [ 1390-03-10 ]
سلام خيلي عالي بود باتشكر
زهرا [ 1390-03-07 ]
باعرض سلام خدمت شما و تشكر از وب سايت پرمحتواتون تقاضا داشتم درمورد ازدواج بابيمار مبتلا به واريكوسل بيشتر توضيح بفرماييد
Ali [ 1390-01-25 ]
بسيار عالي بود. اگه ميشه يه پزشك حرفه اي در درمان به روش اینگوینال میکروسکوپیک در تهران به من معرفي كنيد. ممنون.
رضا [ 1390-01-17 ]
بسیار عالی بسیار پر محتوا و مفید
محمد [ 1389-12-09 ]
سلام ممنونم از این مطلب. خیلی کمکم کرد و از نگرانیم کم کرد...
حسین نیازی [ 1389-12-03 ]
سلام. سایت واقعا مفید است.متشکریم.
بابک [ 1389-10-22 ]
سلام آقای دکتر عزیز.وقعا سات خیلی جالبی بود برام,چنین سایت پر محتوایی ندیده بودم.خیلی کامل هست.هر چی که می خواستم بدونم پیدا کردم.آخه من خودم عمل واریکوسل انجام دادم.ممنونم.
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .