سونوگرافی پروستات برای تشخیص و ارزیابی بیماری هایی مانند بزرگی خوش خیم پروستات، سرطان پروستات و عفونت های پروستات استفاده می شود.
پروستات غده ای است که تنها در بدن آقایان وجود دارد و وظیفه ی آن، افزایش مایع منی و تنظیم ph مایع منی جهت بالا رفتن شانس بارداری است.
درمان هدفمند یا تارگت تراپی پروستات درمانی است که به طور خاص به سلول های سرطانی پروستات هدف می زند. در ادامه به جزئیات بیشتر این روش می پردازیم.
رژیم غذایی مناسب نقش کلیدی در پیشگیری از بیماری های پروستات و حفظ سلامت آن دارد. در ادامه مطلب به بررسی تغذیه و سلامت پروستات خواهیم پرداخت.
پروستاتیت یک بیماری اغلب دردناک است که شامل التهاب پروستات و گاهی اوقات نواحی اطراف پروستات می شود. در ادامه به بررسی علل عفونت پروستات می پردازیم.
مراقبتهای قبل و بعد از جراحی باز پروستات شامل آمادگی های پیش از عمل و پیگیری های دقیق پس از عمل است. در ادامه مقاله به تفصیل به این موارد می پردازیم.
ایمنی درمانی یا ایمونوتراپی ، به سیستم ایمنی بدن در مقابله با عفونت ها و بیماری ها کمک می کند. ایمونوتراپی از گلبون های سفید، و بافت های لنفاوی تشکیل
سرطان پروستات لوکالیزه نوعی از سرطان است که سرطان از غده پروستات به خارج از آن سرایت نکرده باشد.اما در صورت عدم درمان به سایر نقاط بدن پخش می شود.
بیماری های هایپرپلازی و سرطان پروستات نیاز به جراحی دارند.پروستاکتومی رادیکال زمانی توصیه می شود که سرطان گسترده نشده و به پروستات نرسیده باشد.
عمل پروستات، جراحی برای خارج کردن آن قسمت از پروستات است که در حال وارد کردن فشار به میزنای می باشد تا دفع ادرار راحت تر انجام شود.
جراحی رادیکال به منظور درمان سرطان پروستات که به دیگر نواحی بدن گسترش نیافته است، انجام میشود. در ادامه به جزئیات این جراحی و کاربردهای آن می پردازیم.
جراحی لیزری پروستات برای درمان علائم انسدادی ناشی از بزرگی پروستات، مانند تنگی مجرای ادرار، به کار می رود. در ادامه به جزئیات این روش می پردازیم.
عمل پروستات مانند سایر جراحی های باز نیازمند رعایت مراقبت های پس از عمل برای بهبودی کامل است. در این مطلب به بررسی این نکات مهم می پردازیم.
در این مقاله به بررسی علل بزرگ شدن پروستات در جوانی خواهیم پرداخت و عوامل ممکن مانند اختلالات هورمونی و ژنتیکی را تحلیل خواهیم کرد.
علائم پروستات خوشخیم شامل مشکلات ادرار کردن مانند تکرر، ضعف جریان و نیاز مکرر به ادرار در شب است؛ در ادامه به توضیحات بیشتری دراین مورد خواهیم پرداخت.
جراحی پروستات یک جراحی نسبتاً سنگین است و بهبودی پس از آن به زمان و رعایت برخی نکات نیازمند است. پس از این جراحی حداقل برای چند هفته زندگی سخت تر خواهد بود. بعد از جراحی پروستات برای مراقبت از خود و موفقیت جراحی، ضروری است برخی دستورالعمل ها را رعایت کنید که در این مطلب به آنها پرداخته میشود
پروستات غدهای به اندازهی یک گردو است که جزو اندام تولیدمثلی مردان محسوب میشود و در قسمت جلویی راستروده و بین مثانه و آلت تناسلی قرار گرفتهاست. این غده مایعی به نام مایع پروستات تولید میکند که بخشی از مایع انزال مردان است
درمان بزرگی خوش خیم پروستات اهمیت دارد زیرا می تواند از مشکلات ادراری، عفونت های مکرر دستگاه ادراری، آسیب به مثانه و کلیه ها جلوگیری کند.
پروستات غده ای است که بطور طبیعی در زیر مثانه واقع شده و مختص مردان میباشد، زنان فاقد پروستات هستند. مجرای ادرار از میان پروستات رد شده و وظیفه پروستات تولید قسمتی از مایع منی میباشد. پروستات در توانایی جنسی نقشی نداشته و از روی سطح شکم قابل لمس نمیباشد